Verzending, Levertijden, Ruil & Retour

VERZENDKOSTEN

 • NEDERLAND
  Verzendkosten bij bestellingen tot €75 bedragen €3,85 voor brievenbuspakje met Track & Trace en €6,95 voor pakketpost met Track & Trace.

   Voor bestellingen vanaf €75,- geldt gratis verzending.

 • BELGIE, DUITSLAND

  Verzendkosten bij bestellingen tot €100 bedragen €9 voor pakketpost.

  Voor bestellingen vanaf €100,- geldt gratis verzending naar BE, DE.

  Goedkopere verzendingsmethoden (met mogelijk langere leveringstermijnen) zijn mogelijk in overleg. Mogra Collection kan occasioneel vanuit België verzenden.

 • Andere landen in overleg


LEVERTIJDEN

Indien op voorraad, op werkdagen voor 16:00 uur besteld = Bijna altijd zelfde dag verzonden! Uiterlijk binnen 3 werkdagen.
Bestellingen die op zaterdag of zondag zijn geplaatst, levert PostNl de dinsdag daarop in Nederland. Wanneer je pakket de post opgaat, ontvang je meteen een Track & trace code per e-mail waarmee de zending precies te volgen is.

Mogra Collection is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij PostNl.

 

RETOUR

Als klant geniet je van 14 dagen herroepingsrecht, deze periode gaat in op het moment dat het pakket bij de klant is afgeleverd.

Het artikel dient hierbij in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. Dit betekent ongewassen en onbeschadigd! De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Indien een retourzending aan Mogra niet gefrankeerd werd, behouden we ons het recht om de verzendkosten af te trekken van het te retourneren bedrag. We adviseren om het verzendbewijs te bewaren.

Retouren die schade oplopen door een verkeerde verpakking kunnen worden teruggenomen, maar de schade komt dan wel voor rekening van de klant.

Hier vind je het retourformulier. Vul het in, print het af en voeg het samen met je aankoopfactuur samen in de retourenveloppe of retourpakket. Heb je geen formulier ontvangen in je pakket en heb je moeite met het downloaden? Stuur een e-mail naar info@mogracollection.nl en je ontvangt het formulier per e-mail.

Na het ontvangen van een retourzending ontvang je een bevestigingsmail. Het bedrag zal daarna zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. (De verwerkingstijd is afhankelijk van het gekozen betaalmiddel bij oorspronkelijke bestelling)


RUILEN

Ruilen kan ook met het retourformulier. Je geeft aan welke artikelen je naar Mogra retourneert en welke artikelen je in de plaats wilt ontvangen. We nemen contact met je op om de details van de retour te bespreken.